Cum l-a schimbat celebritatea pe Burak Çelik. Actorul vorbește deschis despre provocările meseriei de actor

Publicat pe 13.04.2024 la 11:31 Actualizat pe 13.04.2024 la 11:48

Burak Çelik a discutat despre cariera sa și despre presiunea pe care celebritatea i-a pus-o pe umeri. Spune că nu a întâmpinat dificultăți în carieră, dar simte că popularitatea vine cu multe responsabilități.

Burak Çelik a discutat despre cariera sa și despre presiunea pe care celebritatea i-a pus-o pe umeri. Spune că nu a întâmpinat dificultăți în carieră, dar simte că popularitatea vine cu multe responsabilități.

Burak Çelik este un actor de succes și face eforturi pentru a fi un exemplu și în viața personală pentru oamenii care îl admiră și îi urmăresc acțiunile. Iată ce dezvăluiri a făcut în cadrul celui mai recent interviu al său.

Citește și: Öznur Serçeler, fără secrete în cel mai recent interviu. Ce a recunoscut actrița din ”Golden Boy”

Cum l-a schimbat celebritatea pe Burak Çelik. Actorul vorbește deschis despre provocările meseriei de actor

”Nu am întâmpinat dificultăți sau obstacole majore de-a lungul carierei mele. Mereu am fost norocos. Am luat orice am beneficiat din toate experiențele, l-am pus în buzunar și mi-am continuat drumul calm cu lecțiile învățate. Viața are grijă singură de restul.”, a spus Burak Çelik.

Nu este o meserie ușoară, dar tocmai de aceea Burak Çelik iubește actoria. Îl provoacă să vadă și să trăiască lucruri la care nu ar fi avut acces dacă nu trebuia să intre în pielea personajelor sale.

”Cel mai mare motiv pentru care îmi place atât de mult actoria este; Pot asista la multe situații în timp ce interpretez un personaj. Mă trezesc dând viață unor personaje pe care nu le-am întâlnit niciodată, precum și unor profesii la care nici măcar nu am visat. Această diversitate mă entuziasmează mereu, motiv pentru care îmi place ceea ce fac.”, a afirmat starul.

Citește și: Cum arată în prezent Ana Martín și Victoria Ruffo din ”La Madrasta”. Au trecut 19 ani de la filmările telenovelei de succes

Celebritatea nu l-a schimbat ca om, spune el, ci doar l-a făcut să realizeze că și-a asumat, prin cariera aleasă, responsabilități față de oamenii care îl admiră și urmăresc.

”Trăiesc la fel acum ca înainte, dar există responsabilități care vin odată cu a fi cunoscut. Te implici în viața multor oameni, fie că îi cunoști sau nu, și devii inevitabil un exemplu. Această stare de a fi un exemplu trezește o conștientizare diferită în oameni.

Încerc să mențin echilibrul fără a mă abate de la a fi eu însumi. In cele din urma, noi, ca orice ființă umană, experimentăm suișuri și coborâșuri în viața noastră de zi cu zi. Prioritățile se diversifică, iar această diversitate îmi afectează pozitiv munca.”, a declarat Burak în cadrul interviului pentru gardiropmagazin.

Mai ales când popularitatea producțiilor turcești crește pe zi ce trece, Çelik e fericit și simte că munca îi este răsplătită.

”Cred că serialele TV și industria filmelor din Turcia capătă un impuls incredibil. Este extrem de plăcut să vedem că munca pe care o facem este răsplătită atât la nivel local, cât și la nivel global. Ca producție și actorie, suntem implicați în viața a milioane de oameni de la un capăt la altul al lumii. Cred că vom ridica ștacheta mai sus zi de zi cu munca pe care o facem în viitor. (...)

Fiecare personaj este de fapt o nouă eră în viața mea; Devine un ciclu în care întâlnesc oameni noi și mă cunosc din nou. Devine mult mai normal atunci când personajul pe care îl interpretez este un personaj care îmi face plăcere, pe care îl iubesc și pe care îl simt.

Avem o dinamică de dezvoltare și transformare reciprocă cu întreaga echipă. Desigur, ritmul nostru este dificil, dar atunci când lucrăm cu oameni care își cunosc meseria, ies rezultate bune. Încerc să rămân echilibrat în viața de zi cu zi, am grijă să îmi iau timp pentru mine și să mă odihnesc.”, a mai adăugat actorul.

Citește și: Cine e cântăreața cu care Emrah din ”Dragoste și ură” a fost căsătorit 8 ani. Au doi copii împreună

În articolul

Cum l-a schimbat celebritatea pe Burak Çelik. Actorul vorbește deschis despre provocările meseriei de actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x